Jídelníček

Odhlašování obědů do 7:20

na telefonním čísle 739 580 384

Jídelníček platnýod 29.4.do 3.5.
PolévkaHlavní chodA na závěr
Pondělí selská – 1,3,7segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce – 1,3,7čaj
Úterýz míchaných luštěnin – 1,9treska na másle, bramborovo – mrkvové pyré, salát – 1,4,7nápoj
Středastátní svátek – nevaří se
Čtvrtekzeleninová s drožďovými knedlíčky – 1,3,9sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát – 1,3,7ovocný nápoj
Pátekdrůbeží vývar se zeleninou a těstovinou – 1,3,9kynuté knedlíky s povidly, ovoce – 1,3horká čokoláda
Jídelníček platný od 6.5.do 10.5.
PolévkaHlavní chodA na závěr
Pondělí bramborová – 1,9kuřecí na kari, rýže, zeleninový salát, ovoce – 1,7čaj
Úterýhrachová s houskou – 1treska na másle, brambor, zeleninový salát – 1,4,7nápoj
Středastátní svátek – nevaří se
Čtvrtekčočková – 1moravský vrabec, špenát, houskový knedlík – 1,3,7mléko
Pátekkoprová s bramborem – 1,3,7krůtí po cikánsku, těstoviny, kompot – 1čaj

ALERGENY

1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno
  • Jídla obsahují uvedené alergeny.
  • Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
  • Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.